Орешарски си отива до година?

Орешарски си отива до година?
5 (100%) 1 vote

Словесната битка Бареков-Станишев продължава с пълна сила

Словесната битка между лидерите на „България без цензура“ Николай Бареков и партията столетница (БСП) – Сергей Станишев, продължава с пълна сила.

Бареков заяви в прав текст, че Станишев изпитва неистов страх от него и това е видно от всички. Той подчерта, че решението на червения лидер да оглави листата на партията на предстоящите евроизбори означава само едно – опитва се да избяга в Брюксел.

Новоизлюпеният политик твърди, че Станишев се готви за голям европейски пост и след като го заеме, ще остави министър-председателя Пламен Орешарски като сираче, което означава, че до една година ще трябва да си ходи.

Станишев ще зареже Орешарски

Станишев ще зареже Орешарски

Това стана ясно от думите на Николай Бареков пред Информационна агенция ПИК по повод твърдението на Станишев по негов адрес, че е популист.

Бареков припомни, че преди известно време, множество хора са твърдели, че е подкрепян от БСП и ДПС и именно това са двете партии, които му помагат.
Той обаче заяви категорично, че това твърдение по никакъв начин не кореспондира с истината, допълвайки, че БСП е най-големият му враг.
В заключение новият политик посочи, че се радва, че Станишев е водач на листата на партията столетница за Европарламент, тъй като той възнамерява да излезе срещу него като водач на листата на „България без цензура“ и да го победи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар