Още смайващи истини за плажа, на който се припича Сидеров!

Още смайващи истини за плажа, на който се припича Сидеров!
5 (100%) 3 votes

Перлата на кубинското крайбрежие Варадеро е в световния ТОП3

Не можем да виним Волен Сидеров, че разбира от хубаво: Островът на свободата не е само Фидел Кастро и хавански пури, той предлага прекрасни плажове и световно известни места за луксозни забавления, една неповторима атмосфера, накарала Хемингуей да се влюби в него.

Според познавачи и туроператори плажът Варадеро, където заснеха лидера на Атака да се препича, попада в световния ТОП3 по красота. Това потвърждава посланичката на Куба у нас Тересита Камачо в интервю за bTV.

Волен се препича на Варадеро

23-километровата непрекъсната плажна ивица е сякаш посипана на ръка с фин златист пясък. Морето е кристално чисто и невероятно синьо. Наскоро луксозните хотели и инфрастуктурата на курорта са обновени, така че наистина си заслужава да се посети това райско кътче на Острова на свободата, и да остави човек парите си там.

Нейно превъзходителство госпожа посланичката обясни в интервюто си, че всеки е добре дошъл в петзвездните хотели и луксозните заведения на Варадеро, но няма практика правителствени делегации да се водят на плаж в Куба, пише ПИК.

varadero-beath

Варадеро бийч

След като дълго време от „Атака“ оспорваха „компроматите“, Волен Сидеров призна пред „24 часа“ за посещението си на световноизвестния плаж. Той още веднъж обяви, че за воаяжа не е използвал партийната субсидия, както го обвиняват. Той има „безкористни приятели“, а посещението е било на „частни начала“. Националистът, който не притежава нито къща, нито кола поясни, че обича да има малко, но качествено, и да е свободен от оковите на материалното. Сигурно затова се разведе с Капка, и в момента Сидеров има нещо „по-малко“ и „по-качествено“, за което не пожали пари и го заведе на плаж в Куба, вместо да се поти в парламента, коментират в мрежата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар