На народния певец му писна от подигравките на Дългия с личността му

Володя Стоянов изригна срещу Слави Трифонов. Народният певец, който дълги години търпи гаврите с личността си от страна на Дългия, за пореден път изказа възмущението си от гологлавия водещ и сценаристите на предаването му. В интервю за Сашо Диков за едноименното му предаване по Нова ТВ Стоянов заяви, че е убеден, че подигравките срещу него са резултат от поръчка.

[caption id="attachment_262012" align="alignleft" width="300"]Володя Стоянов патентова името си срещу Слави Трифонов Володя Стоянов патентова името си срещу Слави Трифонов[/caption]

Певецът е на мнение, че е няма друго обяснение единствено той да е обект на сарказма на "Шоуто на Слави" вече години наред. "Веднъж, два пъти да се пошегува - ок, нормално е. Ама десетки пъти вече е тенденциозно", ядосан е Володя. Това далеч не е първия път, в който певецът изригва срещу Трифонов. Припомняме ви, че още през октомври 2012 година Стоянов се закани да съди Трифонов и продуцентите му.

Обиденият Володя разкри, че се е отказал от съдебния си иск, тъй като е убеден, че Дългия ще бъде съден на небето за постъпките си. Въпреки това Стоянов подчерта, че все още не му е приятно, че образът му е представен по олигофренски начин, било то и с хумористична цел. Затова певецът е защитил използването на името си в патентното ведомство, научиха от БЛИЦ.