Примата на родната естрада удари всички в земята с тарифата си

Лили Иванова за пореден път доказа, че с причина е наричат примата на родната естрада. Певицата удари всички конкуренти в земята с парите, които е прибрала за участията си по празниците. За концерт в популярен клуб в София и още един в Банско, звездата е прибрала общо 80 000 лева, твърдят от "Телеграф". Концертите са били между Коледа и Нова година - на 26 и 28 декември. В самата новогодишна нощ Лили е отказала изяви.

[caption id="attachment_261995" align="alignleft" width="209"] Лили Иванова прибира космически хонорар за участие по празниците[/caption]

Любопитното е, че Азис също отказа участия на Нова година, когато по принцип се прибират най-тлъстите хонорари. Тарифата на костинбродския изпълнител по принцип е 7 бона, но по празници скача двойно, издават запознати. Въпреки всичко обаче Васко е доста далеч от нивото на естрадната прима.

Единственият, който до известна степен може да конкурира примата по приходи около празниците е другата ни естрадна легенда Васил Найденов. Васко Кеца прибира по около 15-20 бона на концерт в празничните дни. На нова година той е бил поканен в ресторант в центъра на София, научиха от ПИК.