Ето какво вещаят звездите за 2014 година Преглеждания: 19992

Новата година няма да е благоприятна за всички зодии
0
Цели 7 месеца Марс ни прави ретроградни

Ето какво вещае новата година за различните зодии.

По правило Марс престоява във всеки зодиакален знак около 2 месеца, но от 1 март 2014 година той има ретроградно действие и ще остане в знака Везни до 26 юли – пише в. „Уикенд”. Това ще рече, че в продължение на 7 месеца ще се „радваме” на безпътица, лицемерие и напразни надежди. Този кръст или квадрат, както още го наричат, ще донесе изключителни промени за кардиналните Овен, Рак, Козирог и Везни – отбелязва изданието.
Втората половина на 2014 г. е благоприятна за родените под водните знаци на Риби, Рак и Скорпион. Те ще имат шанс да пътуват, да изучават нови езици и да влизат в сдружения с приятели.

Новата година няма да е благоприятна за всички зодии
Новата година няма да е благоприятна за всички зодии

След 16 юли, когато Юпитер навлиза в съзвездието Лъв, огнените знаци – Стрелец, Овен и Лъв, ще могат да изпуснат събраната негативна енергия и да постигнат успехи, ако заложат на банкови операции или решат да инвестират в изкуство.
Почти същото може да се каже за въздушните Близнаци, Везни и Водолей, които ще започнат ново начало и ще се сдобият с неочаквани придобивки.
Телец, Дева и Козирог ще се радват на истинско приятелство. Те ще успеят да възстановят контактите си с хора от миналото, с които по ред причини са били разделени от съдбата.

5/5 - (1 vote)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.