Магистратите от спецсъда са готови да изпълнят заканата си и мегаделото срещу Таки и компания, скоро да стартира

Събирането на материали срещу групировката на Христофорос Аманатидис-Таки, в която причисляват Любо Чука, е на финала и скоро може да стартира делото, независимо от отсъствието на наркобоса, научи ПИК. Според медията, прокурорите са подготвили обвиненията с оглед на обстоятелствата, така че адвокатските номера и липсата на Таки, да не блокират работата на съда. Слухове изпращат сочения за наркобос №1 от Южна Африка до Аржентина, но по-вероятно той е в Дубай, след като тамошните власти категорично отказаха да го върнат в ръцете на българската Темида.

[caption id="attachment_261986" align="alignleft" width="300"] Любо Чука бесен, а Таки се пече в Дубай[/caption]

Очаква се до 50 дни и последните детайли в обвиненията да бъдат прецизирани. След това ще бъдат призовани обвиняемите, начело с Таки. Никой не храни надежди той да се появи, но отсега се говори, че това ще бъде мегаделото на годината. Сред обвиняемите са ММА боеца Любо Чука, дясната ръка на Таки - Ицо Исуса и редица фигури от подземния свят с недвусмислени прякори като: Сашо Боксьора, Боби Белята и Лъчо Белята, Камен Куката, и още някои други - общо 20 души. Всички са нервни, но най-много личи на Любо Симеонов, разкрива ПИК. ММА боецът е бесен и си го изкарва на съперниците, като буквално мачка на ринга.

Още миналата година замесените в групировката на Таки са информирани по съответния ред, че делото се поема от спецсъда. Тази институция всява страх сред контингента, тъй като рядко раздава оправдателни присъди. Въпреки това, аверите на наркобоса се молят по-скоро да започне всичко, защото през оставащите дни може някой да „пропее“ и прокуратурата да им лепне още нещо към обвиненията.

Делото пречи на Любо Чука за имиджа в ММА и амбициите да пробие в Холивуд, казват негови познати. Любомир Симеонов е бесен, че повече ровят в тъмното минало, отколкото да го хвалят, че защитава на световния ринг честта на България.