Вижте кои са най-големите телевизионни провали на 2013

Вижте кои са най-големите телевизионни провали на 2013
5 (100%) 1 vote

Широкорекламираният „Четвърта власт“ се оказа пълна скръб, пишман водещите Николета Лозанова и Златка Димитрова също са сред най-големите издънки

В началото на всяка една изминала година се прави равносметка за изминалата. Естествено, при един такъв анализ няма как да бъдат пропуснати и родните телевизионни продукции, които изобилстваха през изминалата година. Оказа се обаче, че повечето „уникални и невиждани“ предавания не успяха да привлекат вниманието на зрителите и претърпяха тотален крах.

"Четвърта власт" е сред най-големите ТВ провали на 2013

„Четвърта власт“ е сред най-големите ТВ провали на 2013

На първо място в класацията на телевизионните провали на 2013 е продукцията на БНТ „Четвърта власт“. Очевидно вдъхновени от успеха на „Под прикритие“, от телевизията майка решиха отново да заложат на трилър. Но безуспешно. Сериалът се оказа с по-нисък рейтинг дори и от плачевните „Къде е Маги“ на бТВ и „Отплата“ на Нова ТВ.

Друг сериал на БНТ – „Недадените“, също е сред телевизионните недоразумения на изминалата година. Въпреки талантливите актьори, липсата на интересен сюжет и дървени диалози провалиха продукцията, коментират зрителите.

Недоразумението „Шоуто на Канала“ на БНТ също е сред грандиозните провали. От медията обаче упорито го държат.
бТВ също се отчитат с „Голата истина“, което имаше претенции да конкурира „Господари на ефира“. Предаването на Любо Нейков обаче се срина още със старта си и най-вероятно ще приключи безславно след само един сезон на екран. Подобна съдба очаква и новоизлюпената водеща Николета и смехотворното й „Поверително от НЛ“. Рейтингът на продукцията е трагичен, а хора от ТВ7 издават, че най-вероятно плеймейтката ще бъде свалена от екран.

Подобна беше съдбата и на другата пишман водеща – Черната Златка, която бързо бързо се отказа от напъните да се прави на водеща в „Жените говорят“, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар