Чудо! Невероятно нещо се случи на тази 33-годишна красавица! Преглеждания: 16744

0
5/5 - (1 vote)

Тази млада жена вече със сигурност вярва в невероятното!

Чудесата по света не свършват. А какво друго освен чудо е това да запратиш в морето бутилка с писмо и то да се върне при теб примерно след двадесет и три години. Както се е случило с белгийката Зое Лемън. Днес 33-годишната жена си спомня с носталгия момичешкия си порив да направи нещо странно, налудничаво и ексцентрично.

И затова когато била десетгодишна решила да „излее сърцето си” на белия лист и да го запокити в морето. След което да забрави за него. Така и станало, но писаното слово по странен начин напомнило за себе си след повече от две десетилетия. През това време тя се влюбила и се омъжила за англичанин.

pismoДнес Зое живее в град Салфорд, Великобритания. Работи в магазин за бижута. С носталгия си спомня времето, когато нейните родители отишли на екскурзия в Европа и оттам й донесли върналото се по незнайни пътища към нея писмо. Това се случило по време на коледните празници.

Бутилката с написаната хартия била намерена от семейна двойка от Ротердам, която се разхождала по брега на морето. След като развълнуваните й родители й подали писмото, тя познала наивния си по детски почерк, както и моминското си име. Видяла и това, което си е пожелала тогава в писмен вид – да бъде много щастлива, както и описанието си на това, какви животни харесва и какво най-много обича да прави.

По-късно щастливата Зои се свързала по интернет с човека, намерил бутилката Пие Латур и го помолила да заснеме и й изпрати мястото, където открил „дара” от морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.