Станишев „порязал“ Максим Генчев!? Преглеждания: 7609

Станишев обещал пари на Максим Генчев
0
5/5 - (1 vote)

Станишев обещал на Максим Генчев пари за филма „Левски“, но го резнал, защото е от ГЕРБ

Замислената продукция за живота на Васил Левски по сценарий на Максим Генчев едва ли ще стане факт – Станишев му обещал пари, но се отметнал, защото актьорът симпатизира на ГЕРБ. Актьорът-режисьор разговарял със соцлидера и получил уверения за пълна финансова подкрепа, пише БЛИЦ. После ударил на камък.

Максим Генчев сподели във Facebook, как миналото лято хванал Сергей Станишев „в крачка“ и за малко да да извади късмет с държавно финансиране на лентата си за Апостола на Свободата.

maksim-genchev
Станишев обещал пари на Максим Генчев

Актьорът случайно срещнал точно пред входа на частна болница лидера на БСП и неговата бременна половинка, която отивала там да ражда. Генчев разчитал на звездното си обаяние от „7 часа разлика“ и се постарал да го материализира, като изкрънка от фамилия Станишеви пари за своя филм. С положителност знаел, че Моника е фенка на сериала. Сергей веднага ентусиазирано се съгласил – та кой мъж би отказал нещо, когато очаква всеки момент да му се роди момче!

maksim-pari
Ето какво сподели Максим във Facebook

„…Взеха присърце идеята ми!“ – споделя въодушевен актьорът в социалната мрежа. По стара нашенска традиция, вместо да се върви по „каналния ред“, познаваш ли правилните хора – няма невъзможни неща.

Доволен, че не вади собствени пари от джоба, Станишев обещал да ходатайства пред министъра на културата за необходимите 2,4 млн. лева. На социалистите им е навик – държавната баница се раздава само на „нашите хора“. Именно това Максим Генчев констатира впоследствие, след като признава своите политически пристрастия към ГЕРБ и научава, че неговият проект е „резнат“ –  Станишев обича да обещава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.