Арестуваха Криско навръх Нова година! (Подробности)

Арестуваха Криско навръх Нова година! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Изпълнителят вкарал цял куп приятели в хотелската си стая, отказал да плати за престоя им

Годината за противоречивия рапър Криско не започна никак добре. Изпълнителят е е прекарал първите часове на 1 януари в… ареста на полицията в Горна Оряховица. И то не, за да снима клип към поредното си парче, а защото действително е бил задържан от органите на реда.

Криско е прекарал новогодишната нощ в ареста

Криско е прекарал новогодишната нощ в ареста

Криско е имал участие в хотел в града по случай празника. В първите часове на Новата година обаче, след изпълнението си, той замъкнал в хотел „Раховец“, където бил отседнал, двама свои приятели. За които обаче отказал да плати и от управата на хотела съвсем естествено отказали да ги пуснат в стаите. Развихрил се грандиозен скандал, в който рапърът и другарчетата му започнали да трошат инвентара в хотела. Счупили стъклото на вратата на фоайето, ритали декоративна стена от гипсокартон, намираща се там и за капак се опитали да повредят и телевизора. Това принудило служителите да се обадят в полицията.

Изпълнителят бил основен инициатор на екшъна и се оказал първи закопчан от пристигналите на мястото ченгета. Двамата му приятели също са задържани, предават от „Стандарт“. Имената им не се споменават. Знае се, че единият е на 25 години и е родом от габровското село Музга, а другият е на 31 и е от Казанлък. Към момента Криско отказва коментар за случката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар