Бедният народ изкупил скъпото шампанско по празниците?!

Бедният народ изкупил скъпото шампанско по празниците?!
5 (100%) 2 votes

Скъпото шампанско се оказало най-вървежно по празниците, недоумяват в мрежата

 

Българите или са прескочили успешно кризата или са му отпуснали тотално края по празниците.

В статия на „Слава” се посочва, че тяхна проверка е установила как в голям супермаркет от известна верига още по обяд на 31 декември щандовете със скъпи питиета са били опразнени.

Шампанско само за баровци изчезна от магазините още по обяд на 31-ви декември

Шампанско само за баровци изчезна от магазините още по обяд на 31-ви декември

Авторът Борис Ангелов е констатирал, че бутилки от марките като „Мое и „Шандон”, което струва 59 лева, са липсвали, въпреки че преди дни е имало тонове от тях.

Друго пак толкова ”евтино” шампанско, което се продавало с две чаши срещу 60 лева, също не било в наличност. Както и това от 75 лева – „Вьов Клико”.

Народът е купувал като за последно и мезета, като е опустошил баровското „Рокфор”, което се търгува за 75 лева на килограм. В друг магазин луксозната сьомга се била изпарила от рафтовете, а от черния хайвер се намирал само един вид. Червеният хайвер на промоция останал пренебрегнат, а по-скъпият вече не се забелязвал.

Странното е, че такива са фактите в обектите уж за средно статистическия гражданин, а какво ли е било в разни гъзарски места, където се предлагат само супер класни продукти, пита в материала си Борис Ангелов.

Дали обаче това е показателно колко сме зле или се отнася само за определена част от българите, със сигурност не може да се твърди.

Вие сами преценете!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар