Бедният народ изкупил скъпото шампанско по празниците?!

Бедният народ изкупил скъпото шампанско по празниците?!
5 (100%) 2 votes

Скъпото шампанско се оказало най-вървежно по празниците, недоумяват в мрежата

 

Българите или са прескочили успешно кризата или са му отпуснали тотално края по празниците.

В статия на „Слава” се посочва, че тяхна проверка е установила как в голям супермаркет от известна верига още по обяд на 31 декември щандовете със скъпи питиета са били опразнени.

Шампанско само за баровци изчезна от магазините още по обяд на 31-ви декември

Шампанско само за баровци изчезна от магазините още по обяд на 31-ви декември

Авторът Борис Ангелов е констатирал, че бутилки от марките като „Мое и „Шандон”, което струва 59 лева, са липсвали, въпреки че преди дни е имало тонове от тях.

Друго пак толкова ”евтино” шампанско, което се продавало с две чаши срещу 60 лева, също не било в наличност. Както и това от 75 лева – „Вьов Клико”.

Народът е купувал като за последно и мезета, като е опустошил баровското „Рокфор”, което се търгува за 75 лева на килограм. В друг магазин луксозната сьомга се била изпарила от рафтовете, а от черния хайвер се намирал само един вид. Червеният хайвер на промоция останал пренебрегнат, а по-скъпият вече не се забелязвал.

Странното е, че такива са фактите в обектите уж за средно статистическия гражданин, а какво ли е било в разни гъзарски места, където се предлагат само супер класни продукти, пита в материала си Борис Ангелов.

Дали обаче това е показателно колко сме зле или се отнася само за определена част от българите, със сигурност не може да се твърди.

Вие сами преценете!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар