Погребаха с почести полицая, опитал да спре терориста във Волгоград (Снимки + видео)

Погребаха с почести полицая, опитал да спре терориста във Волгоград (Снимки + видео)
4 (80%) 2 votes

Дмитрий Маковкин беше изпратен като герой, посмъртно беше награден с орден за храброст

Дмитрийй Маковкин, младият полицай, който с цената на живота си предотврати по-голяма трагедия във Волгоград, беше огребан по-рано днес. Униформеният беше изпратен в последния му път с всички почести, които смелата му постъпка му заслужи. Маковкин беше удостоен посмъртно и с орден за храброст.

volgograd2

Дмитрий Маковкин беше погребан като герой

Да изпратят покойния герой на централното гробище във Волгоград се бяха стекли роднини, приятели, колеги и близки на полицая, както и куп обикновени граждани, дошли да отдадат последна почит пред тленните останки на загиналия. Губернаторът на Волгоград също беше сред опечаленото множество.

Съкрушените приятели и колеги на старши сержант Маковкин разкриват, че той винаги е бил сред най-добрите ченгета в местното управление. Василий Бадмаев, колега на загиналия, споделя, че никой не е в състояние да каже лоша дума за Маковкин, който винаги е бил готов да помогне на всички.

Припомняме ви, че Дмитрий Маковкин загина след като се опита да спре атентатора-самоубиец от Волгоград. Сержантът скочил върху терориста при влизането му в гарата като по този начин го спрял да нахлуе в препълнената с хора чакалня на гарата и да взриви бомбата там, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар