Даваш 200 лева и получаваш бойната тъща на младия меринджей

В пияно състояние Катя може да набие дори мъжа си
0

Или как една неука циганка стана супер звезда

Роди се нова звезда от национална величина. И това не е някоя засукана фолкпевица или плеймейтка, а една неука циганка, която не е завършила и 8-и клас – пише „Уикенд”.

Катя, жената, прославила се с пиперливия си език и буен нрав, е абсолютен попкултурен феномен и вече получава апетитни хонорари за участия по заведения и тв предавания – отбелязва изданието.

Едва ли има някой, който да не е чувал израза „млад меринджей”. Култовата реплика „изплю” Катя в тв репортаж за предаването „Съдебен спор”.

Катя млад меринджей
В пияно състояние Катя може да набие дори мъжа си

Лудата Катя, която пустосваше зет си, стана толкова популярна, че предприемчиви бизнесмени започнаха производството на вафли, фланелки, знамена и значки с лика на забавната циганка. Тъщата на меринджея бързо се превърна в гвоздея на вечерта по купони, на които срещу хонорар от 200 лева забавлява гостите, рецитирайки култовите си фрази от популярния клип на „Господари на ефира”. Последното й участие е било във варненска механа на 8-и декември навръх студентския празник.

В същото време младият меринджей Янко е бесен на тъща си, защото осребрявала в пари ситуация, която той самият предизвикал. От своя страна Катя пък заплашила зет си с побой и заявила, че в пияно състояние е способна да набие и мъжа си.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.