2014 вещае: правителството на Орешарски пада, идва нова тройна коалиция

Кабинетът на Пламен Орешарски ще падне през 2014
0

Калина Трендафилова е убедена, че правителството на Орешарски няма да издържи и ще подаде оставка

Ново коалиционно правителство очаква страната ни през май месец. Това прогнозира в ефира на bTV ясновидката Калина Трендафилова. Според нея правителството на Орешарски най-накрая няма да издържи на хорското недоволство и ще подаде оставка. На мястото на сегашните управляващи отново ще има коалиция от три партии.

Кабинетът на Пламен Орешарски ще падне през 2014
Кабинетът на Пламен Орешарски ще падне през 2014

Думите й бяха подкрепени и от колежката й Ели Загорова. Една от най-известните гледачки на Таро в България също е убедена, че властта ще се смени. Въпреки това обаче една от партиите, участващи в настоящото управление на страната, ще продължи да участва активно в политическия живот. Нещо повече, въпросната партия ще бъде част и от новата коалиция. Загорова обаче не се обвърза с коментар да каже коя точно политическа сила има предвид. И двете жени обаче бяха категорични, че 2014 ще бъде по-добра за България от отминалата вече 2013.

Очаква се да има и голям прилив на българи, живеещи до момента в чужбина, които да се върнат по родните си места. Въпреки всичко обаче, икономиката ни все още ще изпитва трудности и няма да заработи на пълни обороти, научиха от ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.