Новата 2014-та година настъпи в Камчатка! Ето как я посрещат по света

Новата 2014-та година настъпи в Камчатка! Ето как я посрещат по света
5 (100%) 1 vote

В Камчатка, Чукотка вече вдигат наздравици за Новата 2014-та година

 

2014-та година настъпи за жителите на руския полуостров Камчатка, предаде РИА Новости, пише Блиц.

2014-та настъпва! Весел празник!

Нощта е била мразовита, но ясна и спокойна, а тържествата са се провели на площад Ленин. В Сидни ще посрещнат Нова година с шоу за 6 милиона долара.

Зарята ще бъде взривена от подножието на Операта, а посланието в небето засега остава в тайна. Япония ще приветства 2014-та със звън на камбани и хвърляне на парички в църквите. Такава е традицията и повелява камбаните в храмовете да се бият точно 108 пъти.

Пиротехническо шоу ще събере милионите на площада в Пхенян, съобщават от Северна Корея. В Южна Африка навръх Нова година ще почетат паметта на президента Нелсън Мандела.

Видеоекран ще предава снимки от живота на личността и ще напомня за неговите дела. В Москва мерките за сигурност ще са особено засилени и еуфорията ще бъде в по-малка степен в сравнение с други години.

Причината да няма празнични прояви е националният траур, който беше обявен след терористичната атака във Волгоград.

У нас във всички големи градове на страната са организирани тържества по случай идващата 2014-та година. Малцина са тези, които са избрали заведенията, за да отбележат новото начало. Останалите се събират семейно по домовете, като предпочитани са вилите и приятелските компании. Независимо от начина, който сте избрали, важно е настроението да е на ниво.

Razkritia ви пожелава весел празник и щастлива Нова 2014-та година!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар