България е на прицела на терористите – има сигнали за това!

България е на прицела на терористите – има сигнали за това!
3.67 (73.33%) 3 votes

България е на прицела на терористите и никой не трябва да се заблуждава, че няма сигнали за това, категоричен е експерт

 

България не е изключение и по празниците е на прицела на терористите, твърди експерт.

Струпването на хора и метрото са места, които са потенциално опасни за атентати

Освен това има сигнали за такава дейност, категоричен е още Николай Радулов, който е бивш заместник-министър на вътрешните работи.

Най-слабите места са тези, където има струпване на много хора, а метрото е особено уязвимо при подобен род заплахи за атентати, предава Блиц.

През последните седмици темата била на дневен ред, а специалистите създали необходимата организация, за да предотвратят подобна развръзка. Сред тълпите вече има обучени екипи, които следят за евентуални нападатели.

Те наблюдават детайлно дали поведението на някои не се отличава или е съмнително, но дали могат напълно да гарантират сигурност за гражданите, това май никой не може да го каже.

Страхът се събуди отново, защото във Волгоград бяха сполетени от атентати, които са били предварително планирани, убедени са анализатори. Паниката от руския град се пренесе и у нас, а истината е, че България също е на прицела на терористите.

След като на летището в Бургас беше взривен автобус с еврейски туристи, този факт вече не е тайна за никого, но сега отново вървят предупреждения от запознати в областта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар