Никакъв компромис с лекарите вече! Преглеждания: 9919

0
5/5 - (1 vote)

Много дълго време ходех все при един и същи лекар, но преди 3 години се наложи да го сменя

 

Той беше възрастен човек и си я караше по един начин, по който явно беше свикнал. Не го обвинявам, вината донякъде е и моя, че продължих да ходя при него. Затова си записах джипи като другите хора и започнах да посещавам болницата както си му е реда.

Лекарката, доктор Василева няма нищо общо с онова, което бях свикнал. Назначи ми изследвания, от които стана ясно какво точно е здравословното ми състояние. Преди обръщах внимание само на високото кръвно, докато сега не беше така. Оказа се, че освен високо кръвно аз имам и проблем с черния дроб, а всичко останало, което ме наболяваше от време на време, пак беше свързано с него. Заболяването не беше сериозно, но изискваше сериозни мерки.

Започнахме лечение с хапчета, диета и билки. Тя ми каза за един нов препарат на билкова основа, който мога да взимам, за да се подобри състоянието. Препаратът се казва Хепавитал и се продава в аптеката. Ако не се намира там, то може да се да се поръча от интернет.

За половин година промених основно навиците си и макар да не съм в първа младост, аз се почувствах много добре. Капките Хепавитал започнах да ги взимам накрая след като приключих с другите неща. Все още ги ползвам, защото си взех три опаковки и в едно с диетата ми се отразиха прекрасно. Затова повече няма да правя компромис със здравето си, нито с избора на лекар, който да се грижи за него.

Йовчо Караколев от Стара Загора

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.