Божи гняв ли удари тази църква и уби 8 души?!

Божи гняв ли удари тази църква и уби 8 души?!
5 (100%) 1 vote

Ужасът разтърси вярващите!

Страшна трагедия е постигнала молещите се в храм. Те били на поредната литургия, когато изведнъж от небето се изсипал „божия гняв”. Светкавица разцепила сякаш небесната шир точно над църковните сгради и я ударила жестоко. Злощастието се случило в африканската държава Малави. Черквата се намирала в град Лилонгве. Мълнията убила осем миряни, сред които имало и едно дете. Гибелният инцидент се случил около 17 без 20 часа местно време. Поразията, взела толкова много невинни жертви станала на 28 декември..

Храмът принадлежал на адвентистите от седмия ден. На тържествения ден се стекли изключително много хора. Малаве е една от най-бедните държави на Африканския континент. Тя няма излаз до океана. Поминъкът на населението е земеделие и най-вече голяма част от тях е заето в производството на памук, както и на тютюн.

На този ден много от хората дошли в храма са искали да измолят здраве и най-вече финансови средства, за да имат едно по-благоприятно съществуване. Както и да имат по-добро бъдеще техните близки, роднини и деца.

Около храма е имало струпване и на още десетки вярващи. Според властите пострадалите от гръмотевичния удар не са само осем, а много повече. Те посочват като бройка над четиридесет човека. Един от ударените от мълнията дори е в много тежко състояние. Той е откаран в болницата, в отделението за реанимация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар