Любо Нейков за пръв път проговори за смъртта на брат си

0

Популярният комик се опитва да превъзмогне болката като се затрупва с работа

Смъртта на Цветан – братът на Любо Нейков, хвърли комика в дълбока депресия. Популярният актьор трудно се съвзема след неочакваната смърт на батко си, който, по думите на звездата, е бил в много по-добро здравословно състояние от самия него.

Любо Нейков проговори за смъртта на брат си

Именно затова внезапният инфаркт, който го покоси едва на 44 години, дошъл като удар от ясно небе на близките му. Нейков за пръв път говори открито за трагедията. Комикът споделя, че научил ужасната вест от съпругата на Цветан. Тя му се обадила, за да му каже, че полицаите са я уведомили за загубата на съпруга й. ‘Тя плашече по телефона и отказваше да повярва“, споделя актьорът. Затова той лично се обадил в полицията, за да разбере какво се случва.

Звездата разкрива, че лошото се е случило буквално за секунди. Цветан влязъл в столично заведение, поръчал си обяд, попитал за паролата за интернета и излязъл да изпуши една цигара. На влизане се строполил на земята и издъхнал. Пристигналият на мястото лекарски екип можел само да констатира смъртта му, предават от ПИК.
Нейков не крие, че загубата го е съсипала. Затова гледа да се потопи в работата си, за да не мисли за трагедията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.