Вежди Рашидов унизи Сидеров според заслугите му

Вежди Рашидов унизи Сидеров според заслугите му
5 (100%) 2 votes

Сидеров стана баровец с парите на народа, а преди беше като „листна въшка“ беден, възмути се Вежди Рашидов

Известният с прямотата си Вежди Рашидов оприличи Сидеров с най-неприятния и упорит вредител – листната въшка и припомни, че го знае добре от времето, когато лидерът на Атака ходеше с износено кожено яке, за разлика от сегашния лукс.

Вежди: Сидеров е като листна въшка

В политиката има различни хора, сподели днес в интервю за bTV ексминистърът на културата от екипа на Борисов. Сред политиците има заможни хора, но има и бедни, чиято единствена цел е да заменят коженото яке, за нещо „по-така“ и да се правят на баровци. Такива, за жалост, са повечето от политиците в България през последните години, констатира Рашидов.

Волен Сидеров изведнъж се промени, откакто държи в ръцете си правителството. Известните снимки с пура и уиски в ръка с право скандализират обществото, което с данъците си храни такива, като него. Точно затова протестират хората, но трябва да се по-твърди, трябва „една битка“ цитира думите на Рашидов novini.bg.

Евродепутатът Слави Бинев също повдигна въпроса, откъде Волен има пари за круизи и луксозни хотели. Темата с офшорките само се коментира, а прокуратурата бездейства. Трябва да излезе на светло истината за 39-те депутати, които Сидеров държи, сякаш е „главатар на шайка“ пише 24chasa.bg.

Парите за воаяжите на Атака сигурно са от изпълнените политически поръчки, сподели пред bTV личното си мнение Слави Бинев и потвърди, че подкрепя писмото, в което евродепутати настояват с Волен Сидеров да се заеме прокуратурата, и да го разследва за пране на пари и корупция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар