Бившият политик се е укрил в недеклариран имот точно под носа на ченгетата

От няколко седмици основният въпрос, който занимава политическия живот в страната, е къде се е укрил Христо Бисеров. Бившият депутат на ДПС, който е търсен във връзка с делото срещу Октай Енимехмедов, потъна вдън земя, след като обяви, че се оттегля от политиката.

[caption id="attachment_261633" align="alignleft" width="300"] В тази кооперация ли се крие Христо Бисеров[/caption]

Той обаче е издирван от органите на реда, тъй като вече два пъти не се се явява в съда, за да свидетелства срещу нападателя на Ахмед Доган. Заради това от МВР го търсят под дърво и камък. Униформените провериха двата палата на политика, но напразно. Оказа се, че Бисеров се крие в апартамент в самия център на столицата.

Жилището обаче не е декларирано и на практика никой не го е потърсил там. Имотът се намира на улица "Мизия" и за по-голяма сигурност е черни прозорци и плътно спуснати щори. Около него ежедневно минават по няколко патрулки на полицията. Никой обаче си няма и на идея колко близо се намират до обявения за общонационално издирване бивш заместник на Лютви Местан.

Освен за да свидетелства срещу Октай, Бисеров е подсъдим и по обвинение в пране на пари. Заради това му е наложена забрана да напуска страната, припомнят от ПИК.