Топ 3 на най-скъпите почивки в света! (Снимки)

Топ 3 на най-скъпите почивки в света! (Снимки)
3 (60%) 2 votes

Белите плажове, прозрачните води, красивите палми са само част от сбъднатата мечта, която ви очаква в Гренада

Ако сте милионер и се чудите къде да посрещнете новогодишните празници, имаме няколко предложения точно за вас. Но си подгответе едни 400 000 евро. Без джобните.

Razkritia.com подбра за вас три от най-скъпарските дестинации за почивка в света. Те наистина си заслужават парите, но за съжаление, са само за богоизбрани.

3. Рай в планината

Отделете си 231 088 паунда на седмица за наема на вила „Chalet N“

Вила „Chalet N“ предлага всички екстри, за които могат да си мечтаят любителите на зимните почивки. Като започнем от спиращата дъха гледка към планинските върхове на Алпите и стигнем до малките глезотийки на гостоприемната вила от рода на възглавнички с вашите инициали. На уюта и лукса във вила „Chalet N“ са се радвали Тина Търнар и Риана, пише Pik.bg. Отделете си 231 088 паунда на седмица за наема.

2. Райски остров

300 000 паунда струва почивката край лазурните южните брегове на Гренада

На второ място малко по-скъпичко ще ви излезе почивка в частното райско местенце на остров Гренада. 300 000 паунда струва почивката край лазурните южните брегове, където френско семейство инвестира над 100 милиона, за да го превърне в Рай на земята. Белите плажове, прозрачните води, красивите палми и вечното слънце са само част от сбъднатата мечта, която ви очаква в Гренада.

1. Круиз с яхта

Наемът е 441 000 евро

Това не е обикновена яхта, нито пък обикновен круиз. Тук ви очаква едно приключение с 242-футова яхта „RV Pegaso“, оборудвана с всевъзможни екстри, като например ледена пързалка и подводница. Наемът е 441 000 евро, но пък с яхтата ще можете да обиколите колкото си искате райски кътчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар