Боби изплака чрез Златка: Всеки Божи ден страдам за загиналия Кирчо

Гласувайте за статията

Боби проговаря за пръв път публично, откакто Черната Златка води кампанията в негова помощ

Боби проговаря за пръв път публично

„Историята на Боби от първо лице, единствено число. Всичко, което ще прочетете в следващите редове, са абсолютно и напълно негови думи.“ Това написа на стената си във Фейсбук Златка Димитрова, цитирайки цялата изповед на пострадалия Боби, който е на легло близо 4 години.

Боби проговаря за пръв път публично, откакто Черната Златка води кампанията в негова помощ, писа Kliuki.net. След като плеймейтката казва, че ще дари наградата си за лечението на момчето, започват редица спекулации. Именно заради тях Боби решава да проговори и да разкрие цялата истина чрез профила на Златка във Фейсбук.

Боби разказа как след инцидента сестрата и братът на загиналото момче ходили да го посетят в болницата, докато бил в кома. Казали на майка му, че ще се молят да се оправи. И добавя, че след кампанията тези хора са се обърнали срещу него и са го нарекли убиец.

Изповедта на Боби

„Всеки Божи ден страдам за Кирчо (загиналия) ”, изплака Боби.

Припомняме, че след катастрофа с мотор преди 4 години шофьорът Боби остава инвалид, а неговият приятел, който се е возил, почива. Експертизата доказва, че Боби е карал с по-малко от 60 км в час. Възрастна жена пресича неправилно, изскача на пътя изведнъж и шофьорът не успял да реагира. Тя също загива на място.

В своята изповед Боби говори и за състоянието си – той не само не може да ходи, но не е в състояние да се храни сам, да пие вода, да ходи до тоалетна. И така 4 години.

Шанс за него има, и именно затова Златка Димитрова провежда кампания за набиране на средства за лечението на Боби. „След оперативната намеса, Боби ще се нуждае от още 74 000 лв., защото ще има 9 ходения до Москва за допълнително лечение, всяко от които ще коства по 5500 евро“, пише изрично Златка, уточнявайки, че кампанията продължава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Боби изплака чрез Златка: Всеки Божи ден страдам за загиналия Кирчо”

 1. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

 2. racho

  Дек. 28. 2013

  gornija komentar pasva na BOBI Как да направим пари от дома ,,??

  SAS GLUPAVATA PROSTAKESA zlatka

Добавете коментар