Васил Иванов от Нова ТВ се размина на косъм със смъртта!

Васил Иванов от Нова ТВ се размина на косъм със смъртта!
5 (100%) 1 vote

Животът на репортера на Нова буквално висял на косъм, издават от болницата

Васил Иванов, един от топ журналистите на Нова телевизия, се е разминал на косъм със смъртта. Шокиращата новина беше потвърдена от болницата, в която известният журналист е претърпял животоспасяваща операция дни след рождения си ден на 10 декември. От корема на Иванов са били изтеглени около седем литра течност, а все още предстои една интервенция, която да изтегли и останалата течност.

Васил Иванов се е разминал на косъм със смъртта

В момента състоянието на репортера е стабилно, но по време на операцията за живота му е имало реална опасност, издадоха медици. Причината се крие във факта, че от две години Иванов страда от чернодробна стеатоза, което всъщност е предшественика на чернодробната цироза. Заради сериозното заболяване, журналистът от години е на строг хранителен режим, от който са напълно изключени пикантните храни и алкохола, научиха от scandalno.net, цитирани от ПИК.

Заради операцията и престоя в болницата, предаването му „Разследване“ ще бъде ръководено от колегата му Мартин Николов, издават от телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Васил Иванов от Нова ТВ се размина на косъм със смъртта!”

 1. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Добавете коментар