Гена Трайкова и Венелин Петков бият шута на бТВ? Медията в паника

Гена Трайкова и Венелин Петков бият шута на бТВ? Медията в паника
2 (40%) 2 votes

След напускането на Ани Салич, нервите на ръководството на бТВ се изпънаха до краен предел

Гена Трайкова и Венелин Петков

Гена Трайкова и Венелин Петков са поредните отлюспени кадри от бТВ

Гена Трайкова и Венелин Петков са поредните отлюспени кадри от бТВ. Според упорития слух двамата новинари са напуснали телевизията и са последвали колежката си Ани Салич в Нова тв.

Това е огромен удар по бТВ, тъй като Гена и Венелин са едни от емблематичните лица на медията. Същото се отнасяше за Ани Салич, Анна Цолова, Виктор Николаев и Миролюба Бенатова, които отидоха в конкурентната телевизия заради по-добрите условия и заплащане.

След напускането на Салич, нервите на ръководството на бТВ се изпънаха до краен предел и медията излезе с изявление срещу Нова тв. В официалното писмо бТВ определиха конкуренцията като неспособна да даде стойностна алтернатива и затова предпочита да примамва кадри на бТВ. Те обвиниха Нова тв в спъване развитието на телевизионния пазар и неспособност да създаде свой собствен облик.

Медийни критици определиха изявление на бТВ като проява на слабост и безсилие.

Припомняме, че напускането на Ани Салич бе един от най-големите удари за телевизията. Новинарката бе обидена на шефовете си заради отложеното й авторско предаване „Вокс попули“. В Нова тв тя ще води проект с благотворителна насоченост, а заплатата й ще бъде 15 000 лева.

Според слуховете това е началото на люта медийна война и предстои бТВ да отвърне на удара, като изкупи ключови кадри от Нова тв.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Гена Трайкова и Венелин Петков бият шута на бТВ? Медията в паника”

 1. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

 2. llk

  мар. 11. 2014

  123

Добавете коментар