Жана Бергендорф: Ще си върна Леон! Преглеждания: 24304

4
Победителката в „Х фактор” започва тежка битка за правата над детето

Тежка битка за сина си – 3-годишният Леон, повежда победителката в „Х фактор” Жана Бергендорф – пише „Уикенд”. Колоритната певица се изправя срещу бившия си мъж и властната му майка, за да получи права над детето, което й е отнето и което не може да вижда, защото живее с баща си в Дания.
Жана Бергендорф е решена на всичко, за да си върне хлапето, но срещу себе си среща решителен отпор – отбелязва изданието.
Въпреки обещанието на мъжа й, че ще й върне детето, сега той дава заден и не иска да пусне малкия в България. Певицата нееднократно заяви по време на шоуто, че вярва как победата ще й върне детето, останало в Дания при баща си.

Жана сияе в присъствието на сина си

Властната й свекърва и съпругът й Стефан, с когото още нямат развод, настоявали 3-годишният й син Леон да живее с татко си в скандинавската страна, тъй като Жана не била в състояние да го издържа. Те заринали социалните служби с доноси срещу нея. Стигнало се дотам, че майката на мъжа й обвинила Жана, че има проблеми с наркотиците, не се прибира в дома си по цели нощи и влачела в апартамента си различни мъже.
Стефан, с когото воюват за правата над детето, се зарекъл, че ако тя спечели шоуто, да й отстъпи родителските права и да й върне Леон. Това обаче май няма да се случи. Сега датската фамилия дава заден и не иска да отстъпи – пише седмичникът.

5/5 - (2 votes)

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара
 1. Mortisa Morti казва

  ОТ ХИЛЯДА КИЛОМЕТРА СИ ЛИЧИ,ЧЕ СВЕКЬРВАТА Е ПРАВА

 2. Анонимен казва

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

 3. Karina Stoilova казва

  тя е номер 1 всички го знаят

 4. Karina Stoilova казва

  тя е номер 1 всички го знаят

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.