Ето ги най-хитовите оферти за Новогодишната нощ у нас!

Ето ги най-хитовите оферти за Новогодишната нощ у нас!
5 (100%) 1 vote

Ето най-примамливите оферти за Новогодишната нощ!

Пет стотака ще броят на Нова година мераклиите, които искат хитови изпълнители да им пеят. В добавка със СПА глезотии и морски бриз те ще се наслаждават на вечерта срещу предстоящата 2014 година. В знаковия за Черноморието хотел в близост до Варна, нощен бар „Интернационал” те ще слушат дуета Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Точно на Василов ден на Златните пясъци ще ги забавлява Миро. Феновете ще имат удоволствието да чуят гласовития певец в пиано бар. Три дена на хотел край морето струва 500 лева на човек. В пакета за новогодишната нощ влизат вечеря, гала вечеря, закуска, ползване на басейн и фитнес зала. В цената се включват още различни процедури като финландска баня, инфрачервена сауна и прочие. И също куп разкошотии.

Морските курорти и хотели се надпреварват в бонуси и по-евтини пакети за ЧНГ. Най-много привилегии имат семейства с малки деца, както и възрастни в по-големи групи.

В Банско и Пампорово също няма празни места по хотелите. Заети за новогодишните купони са и СПА центровете в цялата страна. Цигов чарк и „Св.Св. Константин и Елена” край Батак също са сред предпочитаните дестинации в новогодишната нощ. Изключително привлекателни са и Старозагорските минерални бани. Много семейства от Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора са ги предпочели в празничната вечер. Кувертът за двама струва 655 лева. Той включва освен тържествената вечеря, още закуска и вечеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето ги най-хитовите оферти за Новогодишната нощ у нас!”

 1. Анонимен

  Дек. 28. 2013

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Добавете коментар