Автогол! Макдоналдс разкриха истината за себе си!

1

Сами си вкараха автогол, вижте доказателството!

Бързите храни са вредни, признаха го самите вериги Макдоналдс. Разбира се, индиректно и то в собствения си сайт. След като новината обаче стана публична, той беше закрит, а от веригата за фаст фууд отрекоха, че смисълът е точно такъв. Защо обаче бързите храни са особено предпочитани от хората в забързаното ни ежедневие. Специалистите са открили отговора на въпроса.

Според изследвания на учени висококалоричните ястия действат на мозъка като упойващи вещества. От които няма отърване. Причината се крие в завишеното съдържание на мазнини, сол и захар. Богатото им съдържание на тези вредни вещества пък удря върху хората с високо кръвно налягане, повишава холестерола и пречи на тези, които страдат от диабет. Бързите храни са причинители и на наднорменото тегло.

Като типичен пример на вредно, нездравословно ядене в статията на сайта на Макдоналдс се дава една порция оттам. Тя е бъкана в всевъзможни вредности за човешкото здраве. Авторите на публикациите съветват хората да се хранят изключително със супи, салати. В менюто задължително да присъстват също зеленчуци и плодове. Те обръщат внимание, че ресторанти които предлагат подобно разнообразие в листата си за хранене да се предпочитат от нашите съвременници.

Шефове на веригите за бързо хранене отрекоха, че са съветвали своите служители да не консумират храна от Макдоналдс. Скоро обаче след изявлението, в което подчертаха, че контекстът е изкаран напълно умишлено сайта им престана да функционира.

1 коментар
 1. Анонимен казва

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.