Скръбна вест! Известен българин почина навръх Коледа!

Скръбна вест! Известен българин почина навръх Коледа!
5 (100%) 1 vote

Загубата е голяма, той си отиде навръх празника!

Напусна ни един от достойните мъже на Пловдив. Адвокат Александър Дяков си отиде в тихата коледна нощ след дълго боледуване. Той беше един от знаковите фигури и учредители на СДС под тепетата. Виден общественик, активен участник в политическия и социалния живот на града.

Бележитият юрист се славеше и като достоен мъж и добър родител и съпруг. Почти целия му живот е преминал в служене на демократичните ценности и закони. Александър Дяков дълги години беше и директор на Пловдивския панаир. Известният адвокат беше наследник и на една от най-заможните и достолепни фамилии в Пловдив.

Освен и като кмет на район „Централен” гражданите на Пловдив ще го запомнят и като запален привърженик на жълто-черните. Той не пропускаше среща на любимия си пловдивски тим „Ботев”.

Синът му Дядо Дяков се присъедини в Пловдив към движението на Бареков „България без цензура”.Тази информация беше шокова и предизвика не малко дебати в публичното пространство.

Изтъкнатият интелектуалец ще бъде изпратен в последната си обител на Стефанов ден. Последно сбогом с именития адвокат ще си вземат близки, роднини и познати от 16 часа на Рогошки гробища. Опелото ще бъде отслужено в Ритуалната зала. Мир на праха му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар