Бориса Тютюнджиева не само отрече да е употребявала опиати, но и заяви, че такава рекламна кампания не съществува

[caption id="attachment_261543" align="alignleft" width="300"] Бориса Тютюнджиева отрече да употребява опиати[/caption]

Бориса Тютюнджиева хваната със забранени вещества в тоалетната на дискотека, твърдят жълти медии. Те цитират очевидци, според които известната моделка била задържана от полицията, след като униформените я хванали да шмърка във WC-то на столичен клуб.

Моделката проявила светкавична находчивост и се оправдала пред полицаите, че всичко било наужким, писа HotArena.net. Тя снимала клип за нова рекламна кампания, свързана с борбата с дрогата и шмъркането в тоалетната било част от снимките.

Пред Блясък обаче Бориса Тютюнджиева не само отрече да е употребявала наркотици в тоалетната, но и заяви, че такава рекламна кампания не съществува. „Всичко е лъжа. Не съм била задържана в ареста, нито полицаи са ме хващали в крачка“, отсече Бориса.

Моделката добави, че хората, които я познават, никога не биха повярвали на тези слухове, тъй като тя е един от най-върлите противници на дрогата. „Това противоречи на възпитанието ми. Не мога да съм зависима нито от наркотици, нито от цигари“, убеждава моделката.

И докато повечето повярваха на думите й, други са убедени, че Бориса не е света вода ненапита и във всеки слух има доза истина. „Много ясно, че ще отрече. Какво очаквате?! Всички моделки се друсат и това всеки го знае“, коментират запознати.

Самата Бориса пък се оплака, че жълтите медии са я взели под прицел и измислят какви ли не щуротии последно време. Поради факта, че не е обвързана, клюкарските сайтове намирали повод да свързват името й с кого ли не.