Осиновената дъщеричка на двойката сочи към портрета на актьора и казва "тати"

Даниела, половинката на трагично загиналия актьор Чочо Попйорданов, рядко си позволява да коментира връзката си с любимеца на публиката. Жената, която споделяше живота на звездата в последните години от живота му, наруши мълчанието си покрай Коледните празници.

[caption id="attachment_261528" align="alignleft" width="300"] Чочо Попйорданов и Даниела[/caption]

Даниела сподели, че се чувства ужасно самотно без половинката си. "Това е първата ми Коледа без него. Ужасно тежко е", през сълзи споделя почернената жена. За да притъпи поне малко болката от липсата, Даниела разкри, че за празниците е събрала всичките си роднини и приятели в общия им дом със звездата. По този начин Даниела иска да си създаде усещането, че Чочо все още е с нея, в дома им.

Половинката на обичания актьор разкрива и как се адаптира Катя - осиновеното от нея и звездата момиченце, към липсата на бащино рамо. Както знаете, Чочо почина буквално дни, преди социалните да изпратят Катето в дома им като тяхна законна дъщеря. Даниела споделя, че въпреки, че Попйорданов не е край тях, тя се старае всеки ден да говори на дъщеря му за него.

Един ден, в Народния театър, малката дори разпознала баща си. Двегодишното детенце посочило портрета на звездата и уверено заявило "тати", предават от ПИК.