Део щастлив с новата си придобивка!

Русолявият водещ от синия екран Деян Славчев, по-познат като Део се сдоби с луксозна мансарда в курортния град Банско. Явно от щъкането от телевизия в телевизия и по други мероприятия ползата е повече от очевадна. Злите езици говорят дори, че Део не се появявал никъде преди това да се цани за доста як хонорар. Скъпарската мансарда е на пъпа на градчето и има десет прозореца. За тази покупка го е навил неговия приятел и в живота и от екрана италианецът Лео.

Ресторантьорът и певец, финалист на „Биг брадърс ол старс” за 2013 година също си купил апетитен апартамент в същата кооперация. Съобщил му, че шикозният имот се продава с много екстри вътре. Део не се поколебал, след като го огледал.

Екс водещият на музикалното предаване „Джубокс” по Канала много го харесал и бързо финализирал покупката. Инвестицията била изгодна и по джоба му, а и той бил в добавка отявлен и запален сноубордист. От цели четиринадесет години бил ревностен посетител и почитател на белия спорт. А и бившият на Лора Караджова вече си има нова тръпка.

Мариана Станчева работи в един от хотелите на Банско. Най-вероятно дългосрочната инвестиция на хилавия водещ ще е създаване на мини хотел в курортния град. Освен че е влюбен в снега и зеленината, Део умее и добре да инвестира спечеленото.