Павел Чернев отново предизвика скандал в национален ефир

Павел Чернев отново предизвика скандал в национален ефир
5 (100%) 1 vote

Неочаквано, Ани Цолова защити бившия депутат от Атака

Типично в негов стил, Павел Чернев успя да заформи разправия в национален ефир рано тази сутрин. Бившият депутат от Атака подхвана скандал с Красимир Кънев – председател на Българския хелзински комитет. Двамата бяха в студиото на сутрешния блок на Нова ТВ, за да коментират наболелия проблем с ширещата се битова престъпност и огромния брой кражби и влизания с взлом в чужда собственост.

Павел Чернев и Красимир Кънев

Чернев заяви, че възможностите България да се пребори с този проблем са две – или да се увеличи боря на полицаите, патрулиращи в населените места или законът да се промени по такъв начин, че да даде възможност на българите да се защитават сами, когато върху собствеността им е посегнато. Или казано по друг начин – да се разширят параметрите на понятието „неизбежна самоотбрана“, както е описано в закона.

Кънев се опита да му противоречи, заявявайки, че законите в България вече дават прекалено голяма свобода за употреба на огнестрелно оръжие. „Държавата трябва да се грижи за безопасността на хората, не те“, измънка Кънев. Неочаквано, водещата Ани Цолова застана на страната на Чернев, иронизирайки думите на председателя на комитета.

„Значи дядото и бабата трябва да кажат на крадеца „добре дошъл, сега ще ти дам пенсията си“, докато чака държавата да се намеси, така ли?“, иронично заяви Цолова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Павел Чернев отново предизвика скандал в национален ефир”

 1. Анонимен

  Дек. 26. 2013

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Добавете коментар