Защо Лина не посрещна Киро Скалата на излизане от Биг Брадър?

1

Разкрихме бизнеса, който върти годеницата на Киро Скалата – Лина Мохамед Джиад Салем

Арабска принцеса
Хонорарът от Биг Брадър е само капка в морето пред милионетие, които Кирил Вълчев-Скалата трябва да наследи, щом се ожени за приятелката си Лина, която се представя за йорданска принцеса. Смуглата красавица, която е наследница на род, чиито корени са от кралското семейство на Йордания, притежавала сериозен бизнес в родината си – пише „Уикенд”.
Лина не посрещна Киро на финала на риалитито, понеже от няколко седмица е в столицата на Йордания – Аман.
Бизнеса на Лина в Йордания
Лина е акционер в едно от дружествата на баща си. Бизнесът им е наследствен” – призна Киро Скалата. От какво точно обаче печели пари годеницата му?

Киро Скалата и Лина

Изданието разкрива, че Лина е съсобственик на една от телевизиите в Йордания. Притежава дял и от местно радио. През ноември заминала за Аман, след като от месеци не получавала дивидентите си като съдружник в компаниите. „Лина се усъмни, че я мамят и замина за родината си, за да провери нещата” – разясниха близки приятелки на кралската наследничка.
Роднините на Лина се противопоставяли на сватбата й с Киро Скалата от страх, че користната му цел е да завземе семейния бизнес – отбелязва изданието.[kkstarratings]

1 коментар
 1. Анонимен казва

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.