Шаш! Шефът на ДСБ Благоеград омаскарил паметника на Димитър Благоев!

5

Камерите на общината заснели как Калоян Ханджийски мацоти монумента като Дядо Коледа

Пълен шаш! Оказа се, че неизвестният вандал, който орисува паметника на Димитър Благоев в Благоевград, е не друг, а лидерът на ДСБ за областта Калоян Хаджийски. Камерите на общината са заснели как Ханджийски „снабдява“ монумента с шапка и чувал за подаръци около 9 часа тази сутрин.

Лидерът на ДСБ стои зад орисувания паметник на Димитър Благоев

Разследващите вандалския акт подозират, че двама от съпартийците на синия лидер са му помогнали през нощта да оцветят цялата статуя, за да превърнат патрона на града в добрия старец с подаръците. Към момента Ханджийски е задържан за разпит, но отказва да предостави каквато и да е информация на органите на реда, въпреки категоричните доказателства срещу него.

Човекът на Костов ще прекара тази нощ в ареста заради хулиганското си дело. Припомняме ви, че рано тази сутрин благоевградчани останаха втрещени от факта, че символът на града им е превърнат в Дядо Коледа, предават от БЛИЦ.

5 коментара
 1. Петър казва

  БЛАГОЕВГРАД СЕ ПИШЕ С В !!! НЕГРАМОТНИ СТЕ – ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!!

 2. jjj казва

  абе тия вместо да се радват, че са му докарали боята, ореваха орталъка…ако са пичове, ще организират младежкото БСП всеки месец да опреснява боята…

 3. jjj казва

  …абе ‘що скрихте моето предложение???

 4. Erhi SH казва

  UJAASSS ….

 5. Анонимен казва

  Как да направим пари от дома – научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден !ето тук http://neobuxbg.ucoz.com/ !
  Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата.
  За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране.
  Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден.
  Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство.
  За повече информация моля посетете този адрес: http://neobuxbg.ucoz.com/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.