Цеца Величкович спаси живота на трима младежи!

Цеца Величкович спаси живота на трима младежи!
5 (100%) 2 votes

Поп фолк легендата Цеца Величкович измъкнала момчетата от горящия им автомобил

Легендата на сръбския турбо фолк Цеца Величкович е спасила живота на трима младежи! Вдовицата на покойния Желко Ражнятович-Аркан е измъкнала момчетата от горящия им автомобил, който катастрофирал в непосредствена близост до дома на звездата.

От този автомобил Цеца Величкович е измъкнала младежите

Цеца Величкович

Сватбата на Цеца Величкович и Аркан

Инцидентът се е случил през уикенда. Колата с момчетата се забила в стълб до къщата на изпълнителката. Ударът и последвалият го взрив събудили певицата и тя излязла да види какво се случва. Като видяла горящия автомобил, Цеца Величкович се втурнала да помогне на пътниците в него. Благодарение на бързата й намеса инцидентът не е приключил с фатален край.

Две от момчетата са напълно невредими. Единствено третият е с опасност за живота. Всички те са настанени в болницата. Медиите в Сърбия засипват с похвали действията на певицата. Самата тя обаче в пълен шок от случилото се и е отменила всички свои участия, за да може да се съвземе от кошмарното преживяване. Сръбският сайт blic.rs разпространи и снимка на колата, в която младежите за малко да намерят смъртта си и от който ги спасила Цеца Величкович, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар