Свещеникът отец Гелеменов в открит разговор с Венета Райкова!

Наказание ги очаква на този и онзи свят. Това каза отец Георги Гелеменов в предаването на Венета Райкова „Горещо”.

Поводът за думите му са обратните, които са „окупирали” храма Господен. Според инакомислещият отец този вид мъже по-скоро са обсадили манастирите, докато в църквите няма толкова много.

Духовникът каза също, че наказанието за тези свещенослужители ще са различни тежки болести, които ще ги сполетят на този свят. А горе какво „възмездие” ще им се приложи, зависи от волята на Бога.

Отец ГелеменовСпоред думите на отец Гелеменов, той е бил първия, който е проектирал създаването на партия „Атака”. След което днешния й лидер Волен Сидеров бил откраднал идеята и след това представил проекта като свой. Но сега не може да се изгради втора националистическа партия, която да съществува редом до първата. Просто в политическата реалност няма необходимост от още една идентична сила.

Бежанската вълна в България намаля. Но това не е дан на правителството, категоричен е отец Гелеменов. Според него причината е, че в нашата страна сирийците студуват и гладуват. Били подмамени от информацията, че идват в държава с висок . Което се оказало празен балон. И те предупреждавали съгражданите си да не се заблуждават да пристигат у нас. Затова и потокът към България почвал да пресъхва.