Ето как си харчи парите благоверната на милионера Домусчиев Преглеждания: 113820

2
Милионерската съпруга води кучето си на фризьор

Впечатляващата дама се появи пред елитен столичен салон за красота, гушнала под мишницата си домашния си любимец – чихуахуа. Тя слезе от последен модел бронирана лимузина, зад волана на която навигираше личният й шофьор – пише „България днес”. Компания им правеше здравеня, също личен бодигард на дамата.
44-годишният Кирил Домусчиев освен футболния клуб „Лудогорец” притежава и още десетки процъфтяващи фирми. Богатството му се изчислява на около 500 млн. евро. „Футболният клуб ми е хоби за 15 милиона” – е негова впечатляваща реплика.

Кремена дари милионера с близнаци

„Защо пък съпругата му да не се глези със своето хоби – кученцето си, и да не го води на фризьор. Да не мислите, че е лесно да си съпруга на милионер, когото не можеш да опазиш от златотърсачки” – защитиха капризите на богатата съпруга клиентки на салона.
Без грам грим по лицето си, в прибрана семпло на опашка коса, Кремена влезе в салона – разказва изданието. Тя бе облечена в клин, плетен блузон, решен в черно и сиво, пухено спортно яке и обута в топли, високи ботуши с равна подметка. На рамото си носеше малка чанта от последната колекция на „Шанел”.
Предишната жена на милионера Ирина, която е от руски произход, се жени за Домусчиев в средата на 90-те години. Двамата имат пораснала вече дъщеря, която учи в Барселона. В началото на миналата година пък Кремена дари мъжа си с близнаците Петър и Донна – припомня изданието.

3.2/5 - (9 votes)

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
 1. Стойчо Д. казва

  Този е загубил чивство за реалност, а може вече да мисли, че не е смъртен или е пратеник небесен. „По делата им ще ги познаете“
  Трупа пари с нечестни похвати в една страна на крадци и продажни политици. Вместо да работи за обикновените хора, те за него са средства, и той е робовладелец за тях. Смачква ги истисква ги, оставя ги без хляб. Ще дойде часа на разплатата, близо е, миг, ще му се държи сметка и както е дошъл така ще изчезне/испари/.
  А всъщност е едно недорасло момче, инфантилен и показен. Нищо не си направил Домус за обикновенните хора които са роби за теб и носят парите ти, напротив сложил си ги в месомелачката където ще паднеш и ти, защото кой каквото прави това и го чака. Запомни това.

 2. Bojidar Katerinov казва

  ДО ЕДНО ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ,–*СТАНИСЛАВ ТЕНЕВ*
  –СТАНИСЛАВЕ ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ РАДВА НА УСПЕХА НА ЛУДОГОРЕЦ ,САМО ТИ КАТО ЧЕРВЕЙ СЕ ВРЕШ ТАМ, КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.