Ще се жени! Руслан Мъйнов проговори за любимата си!

Ще се жени! Руслан Мъйнов проговори за любимата си!
5 (100%) 2 votes

Руслан Мъйнов е на върха на щастието си!

Любимецът на народа Руслан Мъйнов е влюбен до уши. Тази била причината комикът от шоуто на Би Ти Ви „Комиците” да се втали до неузнаваемост и да смъкне от себе си цели двадесет килограма. А не, както твърди самия той, от невероятната диета „Зоната”, за която той тръби навсякъде, че е „виновна” за неговия по-нежен силует.

Актьорът дори замислял да си намери по-просторен дом. В близко бъдеще той възнамерявал да потърси по-голяма къща в някои от кварталите на столицата. Руслан Мъйнов не отрече, че замисля да свие свое семейно гнездо и да се сдобие с наследници. Той не отрича, че вече е намерил своята половинка и иска да се ожени за нея. Засега обаче не желае да разкрие коя е жената, покорила сърцето му. Комикът е суеверен и обяснява, че не иска да се получи както с дългогодишната му приятелка.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов отслабна драстично

Той живя пет години с актрисата Александра Сърчаджиева, след което двамата се разделиха. И всеки пое по пътя си. Според него голяма роля за раздялата им има в това, че по медиите и синия екран надълго и нашироко ги коментираха и разнищваха. Затова на този етап Руслан Мъйнов възнамерява да скрие бъдещата си половинка от публичното пространство. Лаконичен е, като обяснява, че тя не е свързана с актьорските среди. Мъйнов сподели само, че дамата на сърцето му се занимава с бизнес.

Описва я като умна, интелигентна жена. Членът на „Комиците” не спира обаче да се усмихва и да изглежда щастлив и доволен от живота. Най-близките приятели до Руслан Мъйнов са категорични, че това се дължи само на неговата любов. Дори и в рязкото му отслабване те подозират, че пръст има нежната женска ръка на неговата нова изгора.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Ще се жени! Руслан Мъйнов проговори за любимата си!”

 1. Мими

  Ное. 28. 2013

  Дано,браво.Успех.

 2. Vesito Ivanova

  Ное. 28. 2013

  bravo tova da se quva…..

 3. Kafaleto Nesheva

  Ное. 28. 2013

  Най-сетне!Вече се бях притеснила и се оглеждах за булка,ама се е уредило момчето!БРАВО!Пожелавам му късмет!!

Добавете коментар