Кой причини това на Преслава?

Гласувайте за статията

Преслава е категорична, че не е на диета, дори напротив – добре си похапва. Според запознати се дължи на нерви

Преслава вехне от слабост! Феновете й са силно притеснени за състоянието й и подозират, че топ изпълнителката е сериозно болна. От 70-килограмова жена Преси се превърна в 40-килограмова вейка, като най-рязко отслабна през последната една година.

Фолк певицата е категорична, че не е на диета, дори напротив – добре си похапва. От известно време е станала вегетарианка, но това не може да бъде причина за скелетоподобната й визия.

Преслава

Преслава замяза на скелет

На последното й участие в столичен чалга клуб обаче Преслава тотално се е стопила и започнаха да я наричат „тапициран скелет“, писа HotArena.net. Ръцете на певицата изглеждат като на анорексичка – само от кожа и жили, а краката й – стърчащи кокали.

Факт е, че ако Преслава наистина кара вече без месо, тя ще залага повече на въглехидратите, от които по-скоро би напълняла, отколкото да отслабне. Според запознати причината за рязкото и болезнено отслабване на чалга дивата са лични проблеми.

„От няколко месеца живее в Перник при Жоро Бирмата. Родителите му обаче никак не са „За“ и се държат студено с нея. Тя е много чувствителна и това я потиска. Тези нерви няма как да не се отразят на здравето и фигурата й“, разказват нейни близки.

Припомняме, че Георги Станоев – Бирмата е от богата фамилия. Майка му Лидия е много особена жена, неслучайно я наричат Скалата. Чу се и че тази година на юбилея на Голямата Бирма Преслава била поканена, но не като член от семейството, а като чалга певица, която да пее на рожденика и да забавлява гостите. Цялото това унижение съсипвало певицата и това било причината толкова да отслабне, твърдя запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар