Узнахме голямата тайна, която крие Недялко от Биг Брадър

Узнахме голямата тайна, която крие Недялко от Биг Брадър
3 (60%) 2 votes
Трагедията се разиграва в далечен Лондон

Батко му Лазар умира, убит в Лондон на 37 години. Това е семейна драма, която крие Недялко и до ден днешен. От оскъдната информация, която събрахме, става ясно, че брат му Лазар е убит вероятно заради любовна драма с жена си Румяна. Трагедията се развива през 2009 година в Лондон. Лазар е бил инженер по сателитни комуникации.
От патологията в английската столица твърдят, че мъжът е ударен с твърд предмет в тила и след това е намушкан 5 пъти с нож. „Жената на брат ми твърди, че е самоубийство, но как може един човек да се намушка цели 5 пъти, това е абсурд!” – споделя Недялко Лазаров. Той вярва, че брат му е убит от любовник на жена му Румяна. Случаят обаче и досега остава неразкрит.

Недялко е един от най-ексцентричните участници във Биг Брадър

Съпругата на брат му с двете си дъщери и досега живеят в Лондон и не поддържат отношения с Недялко и родителите му.
Ексцентричният Недялко Лазаров сега отново напомни за себе си, като влезе в Къщата на Биг Брадър. А че „дъската малко му хлопа”, в това ще се уверяват тепърва съквартирантите.
39-годишният Недялко Лазаров е зодия Стрелец, женен е и има 17-годишна дъщеря. Хвали се, че бройката жени, с които си е лягал, е трицифрено число. Пише песни и сам ги изпълнява. Твърди, че парчето му „Обре Недялко“ е най-големия хит в чалгата на всички времена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Узнахме голямата тайна, която крие Недялко от Биг Брадър”

  1. Galina Valkova

    Ное. 19. 2013

    тъпанар

Добавете коментар