Гаф осуети обясненията на Ники Кънчев за купения вот във „ВИП Брадър”

2

Ники Кънчев застана пред цяла България и трябваше да даде обяснения за купения вот във „ВИП Брадър, но това не се случи

 

Гаф осуети обясненията на Ники Кънчев за купения вот във „ВИП Брадър”!

Водещият на риалитито се появи час преди финала при Сашо Диков, но до разговор така и не се стигна. Диков сервилно попита Ники Кънчев, че след като няма награда във формата, какви са тези скандали с манипулациите около вота.

Отговор не последва.

Гаф осуети обясненията на Ники Кънчев за купения вот във „ВИП Брадър“

Ники КънчевНики Кънчев търсеше връзка с екипа на Нова телевизия и изцепи по някое време: „Чуваме ли се?!”. Минутите на Сашо Диков изтекоха и предаването приключи, зрителите успяха да видят само финалните надписи.

Дали наистина тази издънка попречи Ники Кънчев да разясни повече подробности около пушилката с Ваня Червенкова и четирите карти, които са гласували за нея, не може да се каже със сигурност. В интернет вече има съмнения, че нарочно Ники Кънчев е оставен за накрая, за да се създаде впечатлението, че ще има честно интервю, а липсата на контакт с него, ще бъде удобното оправдание.

От продукцията се стремят всичко да бъде прозрачно, поне така разказват на хората пред екрана. За жалост никой не им вярва и дори вече им е обявен бойкот, както първи Razkritia писа.

След като лъснаха фактите за подкрепата за Ваня, тя обяви, че няма да участва в надпреварата, а всички могат да се пренасочат към Станка Златева.

Кой ще победи все пак, ще видим съвсем скоро в последния епизод на „ВИП Брадър” тази вечер!

А вие не пропускайте да гласувате в анкетата на Kliuki.net, за да излъчим реалния и достоен избраник (долу вдясно, в дъното на сайта).

2 коментара
  1. HRISTO казва

    SPORED MEN STANKA TRQBVA DA SPECHELI .PONEJE E MNOGO ZEMNA I ISTINKA .TOVA E MOETO SKROMNO MNENIE.

  2. Evgenia Simeonova казва

    Как така Станка Златева тя в нейното поплище може да е лидер но за вип не може да бъде класирана. Това пак еза печалба на продуцентите. Защо се подигравате с младежта,чекой иска да прилича на тая алкохоличка.Нито пък е жена с обноски и държание на културна жена.Кой,кой,иска да прилича наСтанка Златева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.