Наследничките на Иво Карамански мизерстват в панелка в „Люлин“

Гласувайте за статията

Десислава, Александра и Ралица делят общ апартамен, не са видели и стотинка от милионите на баща си Иво Карамански

За хората, запознати с историята на българската мафия, 29 ноември не е просто поредната дата в календара. На тази дата кръстникът на българската мафия Иво Карамански трябваше да навърши 54 години. Той обаче остана завинаги на 39 след като преди 15 години беше застрелян от наемен убиец.

Наследничките на Иво Карамански делят общ апартамент

Иво Карамански

Иво Карамански с трите си дъщери

Любопитното е, че законните наследнички на боса не само, че не тънат в охолство след смъртта му, ами се налага да си помагат една на друга, за да оцелеят. Трите дъщери на Кръстника – Десислава, Александра и Ралица, както и майка им – законната съпруга на Карамански Галя, делят общ апартамент в „Люлин“. Четирите не са видели и стотинка от митичното богатство от 30 милиона долара, което, според легендите, мафиотът е оставил след себе си.

Галя работи във фирма в частния сектор, най-голямата щерка – Десислава, е част от екипа на застрахователна компания, а двете по-малки – Ралица и Александра, се опитват да припечелват от собствен магазин за дрехи и бижута. Близки до наследничките на Иво Карамански издават, че и съпругата и дъщерите му са изключително скромни жени, които по никакъв начин не парадират с роднинството си с него, още по-малко с евентуалното богатство, което може да им е оставил, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Наследничките на Иво Карамански мизерстват в панелка в „Люлин“”

 1. Miroslav Markov

  Ное. 16. 2013

  Аве какво ме интерисува за тези отрепки!!

 2. Stanislav Cvetanov

  Ное. 16. 2013

  utrepka si ti te nqmat vina za ne6tata koito e napravil ba6taim i o6te pove4e 4e nemoje6 sam da si izbira6 roditelite tapak takav

 3. Stanka Dobreva

  Ное. 16. 2013

  НАПРАВО ЩЕ МЕ "РАЗПЛАЧЕТЕ" ! ЖИВЕЕЛИ БИЛИ В ЕДИН АПАРТАМЕНТ…за оплакване са…за ваше сведение и повечето семейства са тъй, а някои нямат и нито един! Ай…ай…че и работели…в СОБСТВЕН магазин…е вече роня сълзи и сополи и ХРАЧКИ ! ТЪПИ ЖУРНАЛЯ !!!

 4. пепо

  Ное. 17. 2013

  епа да одат у бистрица

 5. Rositsa Gareis

  Ное. 17. 2013

  A koi nasledi ku6tata v Pavlovo do spirkata na 111? ILi koi ja prodade?

 6. Андрю марки

  Ное. 18. 2013

  Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.
  Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба му и постът му за шеф на НАП Велико Търново е подсигурен.
  От тази информация ние си задаваме следните въпроси:
  1. Кадрува ли депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, за този пост и партията му знае ли за това?;
  2. Нормално ли е високопоставен член на партията на г-жа Мария Капон и зам.-председател на общински съвет да подсигурява „чадър” за печелене на поръчка за над 830 000лв. и да му се връща услугата чрез назначаването му на поста шеф на НАП Велико Търново?;
  3. При положение, че това се случи, няма ли да има разследване от прокуратурата срещу г-н Стефан Михайлов за конфликт на интереси? При евентуално доказване на вината му ще бъдат отнети права му на достъп до класифицирана информация.
  4. Ако наистина депутатът от БСП кадрува, знае ли той какъв капан му е заложен?
  Направихме опит да се свържем с г-н Бойко Великов за коментар по темата, но той беше неуспешен.
  Екипът на Аларма ще продължи разследване по случая и ще Ви информира редовно за неговото развитие.

  http://alarmanews.com/?p=5790

Добавете коментар