Мазен черен дроб се лекува най-добре с билки

Мазен черен дроб се лекува най-добре с билки
3.25 (65%) 8 votes

Проблеми с черния дроб имам вече малко повече от 11 години

Всичко започна без да се усетя. То си е работило в мен, а аз, вместо да взема някакви мерки, съм си живял както преди, без да подозирам и без да правя нищо по въпроса. Получих мазен черен дроб не толкова от преяждане, колкото от лекарствата, които пиех заради псориазиса. Вкарвал съм какви ли не отрови в организма си, и вътрешно, и външно. Засега псориазиса не е много изразен и се появява главно като съм напрегнат. Имам само едно петно на дланта и на врата, но то почти не се забелязва, само през зимата. И понеже много ме е страх да не се задълбочи, пия доста силни лекарства. Така, без да съм си помогнал на едната болест, аз съм си докарал още една.

Четох скоро една книга „Как да се излекувам сам“. Там пише, че всичко идвало от черния дроб – болести, екземи, депресии. Отидох на специалист, прегледах се и се оказа, че от лекарствата, както и от недотам правилната храна, която съм ял, съм си докарал мазен черен дроб. Веднага взех мерки и започнах лечение. Минах на диета и от аптеката си взех капки за прочистване на черния дроб и жлъчката Хепавитал. С билките успях да намаля щетите, да изчистя всичко, което е било за чистене, но ще трябва да направя поне още 2-3 курса на лечение с капките Хепавитал, за да може да се оправя съвсем. Аз бях малко скептично настроен спрямо билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал, но ето че започнах да се оправям. Смятам че някъде след Нова Година може и да няма грам мазни дупки в моя черен дроб. И всичко това благодарение на капките Хепавитал.

Благой Караджов от Сливен

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар