Из тайния живот на Райна

Гласувайте за статията

Певицата с лице на ангел и фигура на русалка не обича да говори за миналото си и съзнателно прикрива факти от тийнейджърските си години поради неудобство. Родената в Сандански певица днес не иска и да чуе за родното си място. Тя избягва дори турнетата в този град – информират нейни колежки.

Животът на Райна започва да нагарча още в тийнейджърските й години. Родителите й Кирил и Бояна се развеждат със скандал, като тя и брат й Огнян остават под попечителството на баща си. Този развод оставя черен отпечатък в спомените й.

От малка Райна мечтае да се занимава с мода и на 16 години е вече манекенка. Явява се на конкурси за красота и през 1996 г. печели второто място на „Мис Сандански”. Красивата тийнейджърка влиза в полезрението на санданския Джоко. Единствено лютият македонски характер на девойката й помага да се измъкне от лапите му.

Когато е на 20 години Райна чува за прослушване на „Пайнер”. Печели конкурса, но за първите й клипове са необходими пари. Баща й продава част от бизнеса си, за да й осигури началната сума. След това славата и парите завихрят живота на певицата.

Междувременно брат й посяга към алкохола и дрогата. Тя неведнъж му е пращала пари, но младежът е непоправим. Сега звездата дори не вдига телефона си, когато Огнян я търси.

Звездата не поддържа отношения и с майка си, която едва свързва двата края. Близки до семейството предполагат, че днес Райна наказва родителката си затова, че винаги е обичала повече брат й.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Из тайния живот на Райна”

 1. carmen

  февр. 09. 2010

  Ваш фен съм и ви преглеждаm на ден по няколко пъти.
  Това е една от статиите, които не одобрявам обаче.
  Не е етично да се разкриват болезнени неща за хора, когато те нямат никаква вина за тях като семейство, родители, защо и как са се развели и с какво се занимава братът. Нито е нaша работа да ги знаем или обсъждаме.

 2. Краси

  февр. 09. 2010

  Абе какво е това което сте писали поне да имаше нещо вярно в това! Егати тъпите лъжи нито родителите на Райна са разведени нито Оги е такъв какъвто го изкарвате! ТЕ СА В ОТЛИЧНИ СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ И НЕ МОГАТ ЕДИН БЕЗ ДРУГ! ТИЯ ИЗМИСЛИЦИ ПРОСТО НЕ СА ЗА ТУК…………….

 3. ГОШО

  февр. 09. 2010

  E ДА ПРАВИ СТЕ НЯМА ЩО! НА ВИП ДЕНС ПОСТОЯННО С НЕЯ БЯХА И МАЙКА И И БРАТ И И БАЩА И ПОНЕЖЕ СА СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО А НЕ ВАШИТЕ НЕБИВАЛИЦИ!

Добавете коментар