Георги Близнашки направи Манолова за 2 стотинки

Гласувайте за статията

Георги Близнашки отправи сериозни критики към Мая Манолова и партията й

Според Георги Близнашки политиката на БСП е неправилна във всички аспекти. По документи тази партия се води лява и щом е така, значи трябва да спазва правата на гражданите. Професорът по конституционно право твърди, че е член на БСП, но след като партията гласува за плоския данък, той се оттегля и скъсва всякакви отношения със столетницата.

Тази партия според него е измислена само за да се държи за властта и да краде, а не да се бори за нещо нужно за народа и страната. БСП няма кауза, а щом е така, тя не може да съществува пълноценно.

Георги Близнашки

Георги Близнашки

Той самият присъства на протестите и протестира по същия начин, както и най-запалените демонстранти. Не се притеснява да дружи с хора в протестите, които обиждат членове на лявата партия.
Георги Близнашки не вярва на приказките на Мая Манолова и съпартийците й, защото знае как стават нещата и как хора като нея влизат в политиката и в парламента.
Той е член на левицата и като такъв твърди, че има своите възгледи и своите истински разбирания, които защитават интересите на населението, а не като днешните политици –  представят се за леви, а всъщност имат десни идеи – смята Георги Близнашки.


Боян Петракиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Георги Близнашки направи Манолова за 2 стотинки”

  1. Atanas Stoyanov

    сеп. 18. 2013

    profesore tazi maia golem k……….. i trebe,,,,,,,,,,,,,,

Добавете коментар