Рашков извади на бял свят кирливите ризи на Сидеров

5

Скандалните разкрития на Ангел Рашков за Волен Сидеров, тепърва излязоха наяве 

Рашков направи няколко скандални разкрития, свързани с мръсните далавери на партия „Атака“ и как те искат да купят ромски гласове. Цялото изявление на сина на Цар Киро е публикувано в изданието на „ВИП Брадър“.

Ангел Рашков

Цялата организация на Рашков е като магазин за политиците и те търгуват там на дребно и на едро. Абсолютно всички хора от политиката въртят сделки с организациите на Рашков, но в изявлението си, той казва, че дори и не предполага, че лидера на партия „Атака“  ще дойде лично и ще иска да купи ромски гласове.
Всичко това той казва в къщата на „ВИП Брадър“, като думите му са чути не само от съквартирантите, а и от цяла България. Скандални слова, от които трябва да си направим изводите. Човекът на когото голяма част от българските граждани му се довериха, всъщност е един търговец.
В своя защита Рашков каза, че е първият човек, който се възпротивява срещу такъв вид политика и казва, че не е честна.
Тежките думи впечатляват всички в къщата с изключение на бившия политик от партия „Атака“-Павел Чернев. Той не се обажда през цялото време, през което Рашков говори, като предпочита да си замълчи. Определено е ядосан от всички тези приказки, но не го показва. Изразява това, което има да казва в изповедалнята и се заканва, че двамата скоро ще влязат в конфликт и той ще е сериозен.


5 коментара
 1. Александър Джумерков казва

  Хахаха, вЕрвайте на….отрока Рашков, аз лично, ще се въздържа.

 2. Тони Балачева казва

  А защо да не му вЕрваме, нищо ново под слънцето, това всеки го знае…

 3. Елте Антонова казва

  И без да ни го казва синът на Рашков ние си го знаеме,че нали АТАКА я създадоха комунистите за да е плашилото на турското население,а като ги е страх ще гласуват за ДПС които са си червени както и да го погледне човек.Докато турските райони гласуват за ДПС все бедни ще си стоят,то това е и целта да са бедни за да ги манипулират лесно.А иначе бившият политик от атака не създава добро впечатление в къщата.

 4. Цанко Калканджиев казва

  Лично аз на много черни миндили съм трошил главите, ръцете и краката!Преди 3 години бях симпатизант на батака, но след като плюха на национализма, нормално Валери и Валентин ги изритаха!Да живеее НФСБ!Да живее тв СКАТ!“Тази телевизия определено работи с грижа за България!“ Николай Хайтов…Да живеее България!

 5. Даниела Арсова казва

  Да живеее България!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.