Соня Васи разкрива тайните на Васил Илиев

0

Плейбойката Соня Васи влиза във „ВИП Брадър”, за да разкрие връзката си с мафиота

Единствената българка, снимала се в американското издание на „Плейбой” Соня Васи, ще участва в риалитито и ще издаде несподеляни досега тайни от миналото си – пише „България днес”. В продължение на няколко месеца продуцентите на шоуто ухажват Соня Васи, която живее в САЩ, да гостува в предаването – отбелязва изданието.

Нейните ангажименти са срещу солиден хонорар да сподели в ефир, че е въртяла бурна любов с основателя на силовата групировка ВИС Васил Илиев, по-големия брат на Жоро Илиев. Соня Васи сигурно няма да спести подробности от връзката си мафиотския бос.

Соня Васи
Соня Васи била близка с висаджийския бос

„С Васил Илиев се обичахме безумно. След убийството му дълго време не спрях да плача” – сподели преди време Соня Васи. Подробности за връзката им и що за човек е бил основателят на империята ВИС, не са излизали публично досега.
Соня Васи е увещавана да говори още за отношенията си с вдовицата на Георги Илиев – Мая, както и за периода, в който е живяла в къщата на братя Аргирови.
Въпреки сериозните увещания Соня Васи все още не е дала категоричен отговор, че ще участва във ВИП Брадър – твърди таблоидът.
Станимир Тенев

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.