Ето какво се случва с Роси Новева, някогашната метреса на милионера Зографски

5

Роси Новева се омъжи тайно в Щатите, новата й любов е само на 60 години

Кюстендилското село Коняво е притихнало от най-пикантната местна клюка. А именно, че атрактивната хубавица с езиатски черти Роси Новева, нашумяла в цяла България с пиянските си изцепки във „ВИП Брадър, е станала майка в Америка – пише „Уикенд”.

Роси Новева и Зографски бяха атрактивна двойка
Роси Новева и Зографски бяха атрактивна двойка

Новината дошла на местните, като гръм от ясно небе, защото всички си мислели, че тяхната землячка Лудото Роси ще тъгува вечно за своя бивш богат благодетел – близо 100-годишния дядо Иван Зографски.

Българската Ан Никол Смит, както бе наречена заради връзката й с 98-годишния милионер, е избягала в Америка преди около 3 години. Там тя притихнала в обятията на американец, от когото има дете. Според мълвата, която циркулира в родното й село, избраникът на 34-годишната Роси Новева е пак доста по-възрастен от нея мъж. Палавата Роси се омъжила за кавалер, гонещ 60-те години. „Той си е направо абитуриент в сравнение със Зографски” – злъчно се шегуват в селото.
„От три години Роси е щастливо омъжена, има и дете” – потвърди новината бащата на Роси – Иван Новев, който е бивш кмет на Коняво.

5 коментара
 1. Veska Slavova казва

  Честито,боклук!

 2. Milen Bojkov казва

  umrqhte za pari va6ta mama deba.

 3. Petko Mitov казва

  Абе момичето си пада и по-други но тези имат милиони.Пък и друго е да чакаш някой 60 годишен да удари камбаната друго е да чакаш 30 годишен.То,търпение,търпение.Но има граници.

 4. Vladislava Vladimirova казва

  Da.I dokato momicheto si gyshka milionite, takiva, kato vas si postvat po stenite statii za trudniq.
  jivot v Bulgariq! Smeshnici….

 5. Palavnik Goliam казва

  Май ти е време на теб да смениш размера на сутиена

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.