Жоро Милионера ще си харчи милиона след 8 години затвор

Гласувайте за статията
Охранителят Георги Енев така и не каза къде са парите

Пловдивският окръжен съд гледа по съкратената процедура процеса срещу Георги Енев, известен като Жоро Милионера, който миналата година задигна почти милион и половина лева от инкасов автомобил. Магистратите отсъдиха 8 години затвор, макар че първоначално той трябваше да получи между 10 и 20 години, но наказанието му бе редуцирано, тъй като Жоро Милионера се призна за виновен и делото бе гледано по съкратената процедура без изслушване на свидетели и назначаване на експертизи.

Георги Енев така и не призна къде е скрил парите

joro-milionera-12След като Георги Енев се призна за виновен, адвокатът му призова магистратите да намалят присъдата му с една трета.Така охранителят получи 8 години затвор, но така и не призна къде са парите. Обвиняемият каза само, че се признава за виновен и съжалява за случилото се.
Така Георги Енев се превръща в Жоро Милионера, тъй като след като излежи присъдата си, може да харчи скритите пари на воля.

Според българското законодателство за едно престъпление не можеш да бъде съден два пъти. Така никой не може да задържи Енев само защото има милион и половина и демонстративно си го харчи. Не се знае само инфлацията до колко ще стопи парите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар